Dortmund slog Bayern i galen natt!

I den 11: e omgången av 2018/19-säsongen var det tyska nationella derbyen anordnad i den 11: e rundan i Bundesliga. Lewandowski och Royce har spelat en bra show, och Paco använde det åttonde målet för säsongen för att hjälpa Dortmund äntligen att slå Bayern 3-2 hemma. Den gula svartaBilliga Fotbollströjor-armén har ledt 7 poäng med den försvarande mästaren i ställningarna! .

Bayern har vunnit hörnslag från början. I den 26: e minuten skickade den yngre Gnabry ett smart pass, Lewandowski följde med rubrik för att bryta dödläget på fältet. Efter ledningen började Bayern att justera rytmen i spelet med pass och kontroll. I andra halvlek slogs Royce i straffområdet. Han gjorde sig själv, och snart omprövade Lewandowski poängen till 2: 1. Efter det gjorde Paco 7 ligamål som rankades först i målskyttens lista, ersatte Götze. Paco hjälpte den gula svartaBorussia Dortmund matchtröja-armén att vända motståndaren med hjälp och ett mål!

Efter 10 runder av Bundesliga, förlorade Dortmund inte 5 ligamatcher hemma, 4 segrar och 1 ritar, totalt 20 mål. Någon kan stoppa den gula svarta trucken armén? ! I matchens sista stund var det synd att Lewandowski dömdes offside. I slutändan slog Dortmund Bayern München 3-2 hemma, och denna säsong ledde fortfarande ställningen med obesegrad rekord.